Відома українська гумористка, зірка студії "Квартал 95" і лідер "Жіночого кварталу" Олена Кравець повідомила своїм шанувальникам вельми цікаву новину.

Читайте Знай в Google News!

Виявилося, що шоу "Вечірній квартал" презентує на телебаченні новий випуск, однак, поки невідомо про що розповідатимуть коміки, адже приводів для сміху і сліз за останній час з'явилося дуже багато.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени Кравець в мережі Instagram.

Публікація Олени Кравець, скріншот: Instagram
Публікація Олени Кравець, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Виглянула на секундочку:) просто хочу нагадати, що о 20:20 наш новий випуск "Вечірній квартал". Цікаві гості, іронічні жарти і пісні зі змістом. Думаю, вам сподобається, і ці дві години ваші очі і серце посміхатимуться.", - підписала публікацію Олена Кравець.

На свіжому фото можна побачити, що Олена Кравець сидить в гримерці і їй наносять концертний макіяж. Також можна помітити, що зірка була одягнена в цікавий наряд, який нагадує пишну сукню акторки Наталії Андрейченко з радянського фільму "Мэри Поппинс, до свидания".

Буквально за кілька хвилин публікація зібрала тисячі лайків і багато коментарів, фанати не приховують емоцій і діляться враженнями: "Чекаю не дочекаюся"; "Чекаємо"; "Олена, ви прекрасні. А новий випуск вже зачекалася, тому само собою дивитимуся"; "Шикарний лук Олена"; "Я Вами захоплююся, завжди дивлюся жіночий квартал, так як дуже люблю гумор!"; "Звичайно, будемо дивитися, нагрійте наші серця."; "Найгарніша".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Гречка закінчиться - він до нас підтягнеться": жіночий "квартал" довів, що дружба між свекрухою і невісткою існує.

Як повідомляв Знай.uа, Кошовий з кварталу відростив вуса і посивів: нервово кричав щось в трубку.

Знай.uа писав, підопічні Кравець з "Жіночого кварталу" видали всю правду про закулісне життя: "Найістерична".