Прима-балерина Анастасія Волочкова, крім балету, має ще одну пристрасть-ведення соцмереж. У своїх акаунтах Instagram і TikTok знаменитість виклала дуже особисте відео.

А саме-як вона проводить свої тренування, щоб підтримувати блискучу фізичну форму. Цікаво, що займається Волочкова в теплому одязі: чи то в залі холодно, то чи так ефективніше зігнати з себе сім потів, щоб злити зайву воду і залишатися худою.

"Спортивне початок дня💪 і так кожен день..🩰 🦢 Все життя-рух!! Звичайно, в такій кількості теплого одягу нелегко виконувати фізичні вправи, але підтримка форми і стрункості і підтягнутості м'язів вимагає жертв😂 #анастасияволочкова #волочкова #балет #Росія #Москва #любов #радість #enjoy #love #спорт #вихідний"—- підписала фото Волочкова.

Звичайно, в 44 роки вже необхідно регулярно тренуватися і сильно обмежувати себе в їжі, щоб підтримувати таку ж форму, як у Волочкової. Однак по примі помітно, що вона йде на ці "жертви" з легкістю і задоволенням, хоч тренуватися буває і складно. Адже в шоу-бізнесі тіло-це візитна картка, а Волочковій важливо залишатися популярною і красивою.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гола Волочкова прикрила розкоряку віником, як би не тріснуло – "Папа заохотив"

Як повідомляв " Знай.ua", Волочкова після виступу накинулася на людей: "Не подобається - Не дивіться"

Знай.ua писав, Волочкова без штанів засвітила найголовніше - ось, що у неї між ніг. Цього разу зірка показала публіці чергове дивне фото, на якому позує в своєму будинку, правда, обійшлося без шпагату.