Віталіна Цимбалюк-Романовська - піаністка і колишня дружина актора Армена Джигарханяна. Вона досить дивно відреагувала на смерть експартнера.

В інтерв'ю виданню "Комсомольская Правда" піаністка заявила, що дізналася про смерть колишнього чоловіка із засобів масової інформації, проте особисто для неї він загинув ще три роки тому після розставання.

Читайте Знай в Google News!

"Мені повідомили про смерть Армена Борисовича вранці журналісти. Але для мене він помер три роки, коли мене позбавили можливості бути поруч, бачити його, розмовляти з ним", — заявила Цимбалюк-Романовська.

Згодом вона зазначила, що ще не знає, чи буде присутній на похоронах актора. Їй хочеться піти на них, проте там будуть присутні люди, яких вона не бажає бачити. Може йтися про Тетяну Власову, колишню дружину Армена Джигарханяна, у якої Віталіна і забрала актора.

Популярні новини зараз
Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково
Показати ще

Ця жінка трохи більше року тому помирилася з актором і повернулася в Москву зі Сполучених Штатів Америки, де жила багато років. Вони останні місяці були нерозлучні, а Власова доглядала за Джигарханяном.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, помер Джигарханян: розлучення, зради, театральні інтриги покійного актора.

Як повідомляв "Знай.ua", серце Безрукова розбите безповоротно, батька по духу більше немає: "давав тепло і турботу"

Знай.ua писав, помер Армен Джигарханян: зірки не можуть стримати сліз і емоцій, як попрощалися з легендою найближчі.