Продюсер, бізнесмен і бажаний холостяк Іраклі Макацарія є улюбленцем українських жінок. В інтерв'ю Ганні Олицькій він розповів всі секрети свого особистого життя.

Читайте Знай в Google News!

Іраклі чесно зізнався, що у нього були веселі часи з алкоголем, тусовками і наркотиками.

"На першому курсі ми пішли в хенкальную і там я випив вперше чарочку горілки, я зрозумів, що це у мене добре виходить. Організм у мене був дуже здоровий і я міг багато прийняти. І я ось пишався, що я міг будь - якого повалити і цей період я почав трошки бикувати", - зізнався він.

ТАКОЖ холостяк розповів, що пробував травичку і це було в той час, воно вже пройшло.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Іраклі Макацарія, фото: Новий канал
Іраклі Макацарія, фото: Новий канал

Ведуча зізналася Іраклі, що має кількох знайомих дівчат, які з ним зустрічалися, і є підозра, що одночасно.

"Це не були стабільні або серйозні відносини. Я цього ніколи не приховую. Перебуваю в статусі людини без відносин і не бачу нічого ганебного, якщо зустрічаюся з однією, а через тиждень, наприклад, з іншого. Коли ти починаєш спілкуватися з дівчиною, то розумієш, як вона тебе сприймає. Думаю, що ми дорослі люди, і прекрасно це відчуваємо. Заздалегідь нічого не обговорюємо. До того ж це не зустрічі кожен день. До речі, я не знаю, про кого саме Ти говориш, але впевнений, що ми бачилися, можливо, кілька разів".

Однак Макацарія чесно розповів, що в його житті були дівчата, в яких він сильно закохувався. Першою його любов'ю була модель і вони навіть пережили позаматкову вагітність і розлучилися через ревнощі.

"Я знаю, що таке любов, я знаю, що таке любити, думати про людину весь час з величезним бажанням думати про людину весь час. Відносини закінчилися через безпідставної ревнощів по відношенню до мене. Повинна бути конкретна ситуація, про яку ти можеш конкретно розповісти", - розповів Іраклі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Холостяк" Макацарія приєднався до" старовини " на карантині в Грузії.

Як повідомляв Знай. ua, Холостяк Макацарія розповів про особисте життя.

Також Знай. ua писав, що Холостяк Макацарія ощасливив "наречених" трепетним посланням.