Російський кінорежисер Олександр Стефанович розкрив подробиці трагедії співачки Софії Ротару в інтерв'ю ФАН. Саме ця історія лягла в основу фільму-легенди під назвою "Душа".

Софія Михайлівна давно страждає легеневим захворюванням, що і стало основною кінострічки.

Читайте Знай в Google News!

У картині взяли участь найяскравіші радянські знаменитості, а кількість переглядів дорівнює 30 мільйонам. Тоді на головну роль претендувала Алла Борисівна Пугачова, яка є ще тоді дружиною Олександра Стефановича, проте вони розлучилися і режисер вибрав Софію Ротару центральною фігурою.

Він більш детально розповів про цю історію, а сам фільм був задуманий в жанрі драми. Жінка, незважаючи на хворобу, завжди залишається відомою.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Софія Ротару, скріншот: Youtube
Софія Ротару, скріншот: Youtube

"Колись я зняв фільм "Душа" в головній ролі з Софією Ротару — там вона не тільки співала пісні, а грала практично саму себе. У сценарій була вплетена історія самої Ротару: у неї хвороба легенів і все життя вона з нею бореться", — додав він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Софія Ротару забула про сімейне життя після трагедії: навіки віддала своє серце. Вона досить рідко говорить про особисте життя, продовжуючи бути вірною своєму покійному чоловікові.

Як повідомляв "Знай.ua", внучка Ротару наплювала на Байдена з Трампом і начепила на голову 250 євро, Нью-Йорк чекає.

Знай.ua писав, Софію Ротару обікрали в Криму на мільйони: більше з'являтися там не буде. До недавнього часу Софія Ротару і сама проживала в особняку, займаючись господарством, спілкуючись з сусідами і закликаючи гостей.