Нещодавно пішов з життя Армен Джигарханян і зараз стали відомі деталі заповіту великого артиста.

Читайте Знай в Google News!

Єдиним спадкоємцем народного артиста СРСР Армена Джигарханяна, згідно із заповітом, є його названий син Степан. Про це 14 листопада з посиланням на джерело в оточенні актора повідомляє ТАСС.

Армен Джигарханян, фото: iz.ru
Армен Джигарханян, фото: iz.ru

Виявляється, що раніше Армен Джигарханян склав заповіт, в якому згадував свою нині колишню молоду дружину Віталіну Цимбалюк-Романовську. Проте, згодом, артист передумав і скасував його.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку
Показати ще

"Щоб раз і назавжди зупинити спекуляції на тему спадщини, відразу зазначу, що єдиним спадкоємцем артиста за заповітом є його названий син Степан. І ніяких інших спадкоємців немає", - підкреслив співрозмовник агентства.

Віталіна Цимбалюк-Романовська і Армен Джигарханян, фото: radiokp.ru
Віталіна Цимбалюк-Романовська і Армен Джигарханян, фото: radiokp.ru

Водночас "П'ятий канал" з посиланням на друга артиста Артура Согомоняна повідомив, що заповіту актор не залишив. Але й він підтвердив, що єдиним спадкоємцем покійного Джигарханяна дійсно є Степан, син його першої дружини Тетяни Власової.

Нагадаємо, Армен Джигарханян помер 14 листопада у віці 85 років. Причиною смерті артиста, згідно з повідомленням його близьких, стали хронічні захворювання, що загострилися. Очікується, що прощання з артистом відбудеться 17 листопада в Московському драматичному театрі, яким він керував.

Армен Джигарханян, скріншот: YouTube
Армен Джигарханян, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, помер Армен Джигарханян: у мережі згадали, як актор "поховав" російську мову.

Як повідомляв Знай.uа, Потап розповів про величезну втрату, серце не на місці: "Геній пішов...".

Знай.uа писав, помер Джигарханян: розлучення, зради, театральні інтриги покійного актора.