Таня Брик, молода модель з України, не боїться пікантних фотосесій. Звісно, за плечима дівчини не лише такі фотографії - не дарма їй пророкують перемогу у “Супер Топ-моделі по-українськи”.

Читайте Знай в Google News!

Дівчина має чудові фізичні параметри, а також дуже яскраву харизму. Ці характеристики можна побачити як у світлинах, так і в постах: Таня активно веде свій блог у соціальній мережі “Інстаграм”. Там дівчина ділиться роздумами, своєю рутиною і, звісно, світлинами. Вперша українці дізналися про неї, коли вона у свої 16 років прийшла у “Топ-модель по-українськи”. Тоді дівчина посіла третє місце.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У новий сезон проєкту, в якому беруть участь учасниці попередніх сезонів, за які глядачі віддали найбільше голосів, Таня прийшла ще більш впевненою і вмілою. Хоча за роки між сезонами дівчина не зуміла “взяти” найголовніші глянці і подіуми, проте активно працювала. Завдяки старанності, вправності і спокійності Таня Брик одна із найбільш вірогідних переможець “Супер Топ-моделі по-українськи”. Шоу виходить щопонеділка на “Новому каналі”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Соня Плакидюк з "ТМПУ" зізналася, як перемогла підступне захворювання.

Також Знай.ua писав, що Соня Плакидюк з "ТМПУ" розридалася, згадавши про наболіле.