Відома 42-річна російська телеведуча Анфіса Чехова, яка довгі роки вела просвітницьку програму про секс, часто ділиться відвертими кадрами з шанувальниками. Цього разу вона показала фото в леопардовому бікіні.

Читайте Знай в Google News!

" Якби мені хтось сказав, що в 42 я буду виглядати і відчувати себе краще, ніж в 24 - я ні за щоб не повірила. Я все життя працювала над собою! Тільки акцент робила не на зовнішності. Я працювала зі своїм мисленням, свідомістю, психологічними програмами, страхами, поглядами на світ і оточуючих!",- пише жінка.

Анфіса стверджує, що під час формування як особистості, і тіло формується по-іншому. Організм, на думку теледиву, лінується і об'їдається не просто так, а виконує завдання, які дає наша підсвідомість.

Анфіса Чехова, фото: Instagram
Анфіса Чехова, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

" "Мені приємно усвідомлювати, що в 42, я заслужила саме таке обличчя і тіло! Звичайно, я не можу залишити осторонь моїх: косметолога, психолога, ендокринолога, тренера з йоги і ЕМС... вони теж допомагають мені в процесі сам.Що я добре засвоїла до своїх майже 43 років, що себе потрібно любити, а не гвалтувати. Правда більшість навіть не уявляють, що означає "Любити себе" і приймають за любов до себе зовсім інші речі!",- пише Анфіса.

І вона пояснила, що в першу чергу говорить не про схуднення. Адже зайві кілограми від неї пішли природно без сили волі, ножа хірурга і порад дієтолога.

" що я добре засвоїла до своїх майже 43 років, що себе потрібно любити, а не гвалтувати. Правда більшість навіть не уявляють, що означає "Любити себе" і приймають за любов до себе зовсім інші речі!",- пише Анфіса.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Анфісу Чехову звинуватили у брехні і зраді.

Як повідомляв Знай. ua, Анфіса Чехова в нижній білизні спантеличила фанатів.

Також Знай. ua писав, що Анфіса Чехова встала в" робочу " позу і звела з розуму чоловіків.