Відомий на півсвіту гуморист і сатирик Михайло Жванецький пішов з життя 6 листопада 2020 року на 87-му році життя. Його позашлюбна дитина, син і вже відбулася сценарист Андрій Ривкін також може претендувати на спадщину.

Читайте Знай в Google News!

На свою частку в спадщині можуть претендувати всі діти сатирика. Головне-встановити спорідненість. Про це розповів російський адвокат Сергій Жорін.

Так, Жванецький прожив у шлюбі з Наталією Суворовою майже 30 років. Вона зможе претендувати на половину майна, яке було нажито в шлюбі. А ось другу половину вже ділитимуть між спадкоємцями першої черги: діти і дружина. У тому числі на частку можуть розраховувати і передбачувані спадкоємці.

Однак все це не матиме значення, якщо за свого життя Михайло Жванецький склав заповіти. На даний момент інформація про це не розкривається.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Жванецький, архівне фото
Жванецький, архівне фото

Як відомо, у позашлюбного сина Андрія були дуже непрості стосунки з татом, вони практично не спілкувалися. Однак при цьому сценарист зізнався, що часто відчував злість, але незважаючи ні на що завжди відчував до нього теплі родинні почуття. Андрій заявив, що Михайло Жванецький ніколи не хвалив його за його перемоги по життю і був досить холодний до нього. Тепер син відпустив всі образи на батька.

"бути сином Михайла Жванецького було приголомшливо важко ,але ні на секунду, навіть крізь злість і роки мовчання, я не сумнівався в тому, що люблю його", – зазначив Андрій в мережі Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, позашлюбний син Жванецького "відпустив" татові всі гріхи.

Як повідомляв Знай. ua, спливла спадщина Жванецького на 500 млн, вражені навіть родичі.

Також Знай. ua писав, що Жванецький залишив нерухомості на півмільярда