Відома українська телеведуча Марічка Падалко, яка працює в ТСН на телеканалі "1+1", і яка нещодавно перехворіла на коронавірус, вже повернулася до роботи і радує шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу телезірка показала миле фото з дочкою, а в підписі поділилася досвідом вакцинації в державній клініці.

Читайте Знай в Google News!

"Перший раз в житті зробили дитині безкоштовне щеплення в державній лікарні! Від «кору-краснухи-паротиту» в нашій дитячій поліклініці є найкраща від КПК бельгійська вакцина «Пріорикс». Коли два роки тому був спалах кору, ми робили старшим дітям ревакцинацію в приватному закладі, де кожне щеплення з оглядом лікаря обходилося під тисячу гривень. Я не знаю, чи була тоді вакцина в державних установах, я лише пам’ятаю, що до впровадження інституту сімейних лікарів, а ще - і це головний для мене мотиватор - онлайн запису (!), якого справді дотримуються на прийомі, я років 10 не могла перемогти свою недовіру до державної медицини.

Всі календарні щеплення робили лише в приватних клініках. Досвід останніх років з сімейним дитячим лікарем - лише позитивний. І купа зекономлених грошей на довідках в басейн, щорічних оглядах і тепер щепленнях. Поки всі стурбовані лише коронавірусом, інші небезпечні хвороби «не сплять». Якщо Ви раптом через карантин поставили свої візити до сімейного лікаря на паузу, згадайте, як там ваш «календар». В нас висів один «борг» з КПК, ми його сьогодні успішно закрили!",- поділилася Марічка Падалко.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.