Українська модель і дружина актора Дмитра Ступки Поліна Логунова розповіла, як домоглася успіху в декількох професіях.

Читайте Знай в Google News!

" Хто я таке? Чому у мене багато професій? Коли я була зовсім юною, мені говорили, що працювати, щоб домогтися успіху, потрібно в 1 професії, охопити кілька і професійно неможливо", - пише Поліна.

Логунова стверджує, що зрозуміла, що слово неможливо не для неї і через роки вона стала фахівцем в 3 професіях і отримала 2 вищих освіти.

Поліна Логунова, фото Instagram
Поліна Логунова, фото Instagram

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Головний спосіб бути успішною у всіх професіях-працювати не покладаючи рук, невтомно, бачачи тільки бажану мету попереду.

Це принесло мені ряд Інсайдів:

- я можу все, якщо хочу, навіть коли здається, що не можу і не витримаю, це установка, моя ж установка - я все можу, тому що ХОЧУ.

- Якщо хоч у 1 людини на планеті вийшло те, що мені здається неможливим, значить і я можу, я така ж людина і у мене немає перешкод.

- бути чесною і встояти перед спокусою…

- дисципліна-головне в будь-якій справі, кожен крок, кожен прийом їжі робить з вас іншу людину, вибір в тому, щоб зробити або не зробити, нічого крім цього. Від удачі і результату вас відділяє 1 крок - зробити.

- стати леді-для мене, пацанки в минулому, це було найскладнішим. Цьому не вчили, не показували як треба, тому що ніхто особливо не розумів, причому тут робота і статус леді. Але коли доглянута дівчина / жінка, з гармонією в очах, говорить як треба (грунтуючись на своєму досвіді) їй вірять. Каблуки, плаття, постава, манери - це завжди заворожує навіть найвідданіших любительок оверсайз", - стверджує дівчина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, дружина Ступки Логунова розійшлася не на жарт і стала пекучою блондинкою.

Як повідомляв Знай. ua, напівгола дружина Ступки Логунова перетворилася в сувору "медсестру".

Також Знай. ua писав, що дружина Ступки Логунова показала, як" зліпити " тіло своєї мрії.