Популярна українська співачка Злата Огнєвіч, яка офіційно змінила ім'я і узаконила свій псевдонім, часто радує шанувальників яскравими публікаціями у своєму мікроблозі в Instagram.

Цього разу зіркова красуня порадувала милим знімком з нової фотосесії на прогулянці, а в підписі до нього поділилася рецептом смачної піци.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, на прогулянку Злата вийшла в чарівному образі – на ній закрите блакитне плаття, поверх якого вона накинула оригінальну джинсову курточку. Її волосся акуратно укладені і покриті кокетливою капелюшком, а на обличчі легкий макіяж. На цьому знімку у співачки рудувате волосся, а ось фанатам більше подобається Злата з темним волоссям, тому багато радять їй перефарбуватися в брюнетку. "Сьогодні за вікном справжній мороз. Хоча, по рівності з Антарктидою - у нас тут просто Африка. Пропоную піднімати собі настрій зустрічами з друзями, можна влаштувати таку собі вечірку вдома і приготувати смачну їжу! До того ж - це вже давно перестало бути трендом, а просто класний привід зустрітися разом", - написала Огнєвіч у підписі до фото. Фоловери не пройшли повз і почали обговорювати нові фото зірки, захоплюючись її новим образом.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Коментарі під постом Злати
Коментарі під постом Злати

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.