Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилися незвичайні компрометуючі фото, на яких Кароліна позує зі своєю копією. Так, шанувальники за допомогою фотошопу вирішили помріяти, показавши, як би виглядала рідна сестричка їх кумира, порівнявши кадри різних років і з фотосесій в різних образах. До слова, сама артистка дружно жила з трьома братами - Сергієм, Ігорем і Андрієм, в 1985 році Ігор трагічно загинув в Афганістані. Зараз же Лорак виховує 9-річну доньку Соню від колишнього чоловіка Мурата Налчаджіоглу, яка є для неї найкращою подружкою.

Karo x2 🌙 якби у Каро була сестра😏

Варто відзначити, що дитинство у Кароліни було дуже важким - вона народилася в селі Кіцмань Чернівецької області, у співачки було троє братів - старші Сергій та ігор, молодший Андрій. Мати і батько Ані Лорак вирішили розлучитися ще до її народження, пізніше сім'я співачки переїхала до Чернівців, де жили дуже бідно, грошей не вистачало навіть на їжу або меблі в будинку.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У 1985 році після народження молодшого братика Андрія, мамі Жанні довелося віддати Ігоря і Кароліну в інтернат, проте там майбутня співачка відчувала себе набагато краще, адже почала нормально харчуватися. У 1987 році старший брат Сергій, з яким зірка була особливо близька, загинув в Афганістані, його втрату Лорак переживала особливо важко. Зараз знаменитість зазначає, що ніколи не тримала зла на батьків.