У студії ток-шоу" про що мовчать жінки " на СТБ з Оксаною Байрак жінка спробує розібратися, чи можна побудувати щасливі стосунки з чоловіком, які відбуває термін у місцях позбавлення волі.

Читайте Знай в Google News!

Героїня" про що мовчать жінки " Лада познайомилася з Володимиром на сайті знайомств близько року тому. Через деякий час чоловік зізнався, що засуджений і відбуває термін у виправній установі, як він каже, що за фінансові махінації.

Дівчина зазначає, що Володимир прекрасна людина і саме з ним вона готова побудувати сім'ю. Але чи можна довіряти тому, хто вже оступився — вона не впевнена.

"Я закохана і щаслива, але побоююся засудження суспільства і стою перед вибором: продовжувати відносини або закінчити їх?"—- задасться питанням Лада.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

У студії будуть жінки, які улюблені у відносинах з ув'язненими. Вони поділяться відвертими історіями свого щастя. А на протилежному боці люди, самі пройшли в'язницю, відкриють істину, як все йде в місцях не настільки віддалених.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у студії" про що мовчать жінки " розгорілася суперечка про утриманців.

Як повідомляв Знай. ua, післяпологова депресія, як визначити і лікувати небезпечну напасть молодих мам.

Також Знай. ua писав, що Українки на тиждень поміняються чоловіками, що з цього вийде.