Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася дуже важливим для українок постом, в якому наочно продемонструвала кілька улюблених вправ з вечірнього тренування, які допоможуть підкачати прес, ноги і сідниці за допомогою незвичайного комплексу. Так, артистка приміряла облягаючі лосини темно-коричневого кольору і водолазку, роблячи махи ногами назад і в сторони, присідання, розтяжку з обважнювачами по 3-4 кілограми кожен.

Аніта запропонувала потренуватися з нею, дотримуючись опущених плечей, ліній і плавного темпу. Красуня зазначила, що для ефективного результату варто робити три кола по 10 разів для кожної вправи.

"On 🔥🔥🔥"

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті: "Вау!! А остання вправа це просто суперкомбо, навіть в голові складно скласть докупи! 🙈 😂 😂 ", "Судячи з відгуків,можна було просто виставити фото в лосинах.....😂Комплекс вправ супер!!!❤️❤️❤️❤️", "Анітааа, лосини,де взяти такі?)) ", "Остання вправа-акробатика🔥 😍 👏 👏 👏 👏", " ох... як сексі😅".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Аніта Луценко в сміливій сукні показала, як ефектно відсвяткувала 36-річчя.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Аніта Луценко зізналася, що ефективніше - велотренажер vs бігова доріжка.

Також "Знай.ua" писав, що Руслана підкорила силу стихій на висоті 120 метрів, дивовижне відео.