Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс серію досить пікантних кадрів, на яких вирішила станцювати найгарячіший танець у світі за версією британських вчених. Так, артистка одяглася в чорну сукню з глибоким декольте і високим розрізом на нозі, доповнивши образ вечірнім макіяжем з акцентом на очах, акуратно зібравши волосся назад і грайливо пожартувавши, що тепер вона кішечка і їй хочеться грати. Настя впевнена, що такі плавні і спокусливі рухи зможуть зачарувати будь-якого чоловіка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Шляхом голосування фокус-групи британські дослідники визначили найспокусливіший танець жінки, на прикладі створених 3D-моделей.

Згодом з'ясувалося, що найбільш привабливий для чоловіків танець має широкі коливання стегон і асиметричні рухи ніг. Високо оцінили і середньоасиметричні рухи рук - на думку вчених, вони також є для чоловіків привабливими.

За підсумками експерименту дослідники змоделювали ідеальний жіночий танець.

Танцюю за рецептом британських вчених"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.