Популярна українська співачка і телеведуча шоу "Танці з зірками" Тіна Кароль часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. А цього разу у своєму мікроблозі зірка порадувала шанувальників дивовижною новиною - вона випустила свою колекцію ювелірних прикрас. Для презентації колекції Тіна знялася в ніжній промо-фотосесії, в якій з'явилася в чуттєвому образі, і звичайно ж на ній красиві ювелірні прикраси.

Читайте Знай в Google News!

У підписі до публікації Кароль розповіла про те, що її надихнуло на створення цієї колекції. "Якщо ви любите прикраси і згодні з тим, що елегантність, вишуканість, індивідуальність-головний ключ до натхнення, мій пост для вас! Сьогодні виходить моя перша Ювелірна колекція прикрас, яку я створила спільно з ювелірами @ukrzoloto.ua. Основа колекції - це ажурні Каблучки, Сережки і підвіски у вигляді квітки півоновидної троянди і бантиків з червоного золота з вкрапленнями фіанітів. Квіти з мого саду служили головним натхненням у створенні ескізів цих прекрасних прикрас. Ключ до натхнення знайдено! Ключ до серця - належить ще знайти! Продажі колекції стартують вже сьогодні 20 листопада".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото.