Відома українська супермодель Алла Костромічова є ведучою і наставником у телепроекті "Топ-модель по-українськи". Вона ставала обличчям багатьох всесвітньо відомих брендів і ходила найвідомішими світовими подіумами.

Читайте Знай в Google News!

Зіркова красуня часто ділиться з шанувальниками кадрами зі свого особистого і професійного життя в Instagram. Нещодавно супермодель показала, як проводить ранок у ліжку. Виявляється, що Костромічова любить засипати з напіввідчиненим вікном, в теплій ковдрі та піжамі. При цьому в кадрі зірка зарубіжних подіумів позує без одягу і макіяжу.

"Ох, друзі, не знаю як у вас, а у мене постійний режим "плед-какао" хто вже в ліжечку і кому затишненько? Я, до речі, вже другу зиму сплю з вікном на провітрювання і краще висипаюся. Піжаму теплішу, ковдрочку надійнішу і можна дихати свіжим повітрячком. Все, я пішла закутаюся і буду читати книжку "Ефект Люцифера", - написала Алла.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, шоу "СТМПУ" підготувало глядачам несподіваний поворот – на проект повернули найяскравішу учасницю.

Як повідомляв портал Знай.uа, супермодель Алла Костромічова згадала, як з неї знущалися в школі: "Обзивали суповим набором".

Також портал Знай.uа писав, що Алла Костромічова показала українцям гарячу "сестричку".