Популярна українська співачка Настя Каменських, яка після десятирічного дуету з Потапом, три роки тому почала сольну кар'єру, часто радує шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Так, цього разу зіркова красуня показала у своєму мікроблозі миле фото, на якому позує в компанії свого пухнастого друга. Схоже, зірка вирішила на вихідних побігати і відправилася на прогулянку зі своїм улюбленим песиком.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Настя з'явилася на пробіжці на красивій набережній. На ній чорний спортивний наряд, який підкреслив стрункі ноги, а на голові світла шапочка. Красуня мило посміхається в камеру, тримаючи на руках волохатого друга. У підписі до публікації Каменських написала: "Morning run. #weekendvibes #bichonfrise". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, її завалюють компліментами в коментарях. Багато захоплюються білим улюбленцем співачки, він виглядає дуже чарівно.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.