Відома українська телеведуча, блогер, Ревізор краси Олена Філонова часто радує публіку яскравими публікаціями в Instagram.

Цього разу телезірка показала миле фото з роздягальні, в підписі до нього залишила мотиваційний пост, в якому закликала українок приєднаються до її марафону.

Читайте Знай в Google News!

"Ви знали, що Стів Джобс щоранку задавав собі питання:" якщо сьогоднішній день був би останнім днем у моєму житті, чи робив би я те, що запланував зробити?». Якщо він не міг відповісти ствердно, то міняв свої плани. Кожен день ми робимо вибір. І важливо, щоб це був найкращий вибір на користь себе. Жити для себе, у своє задоволення, бо ніби ти живеш останній день, слідувати своїм, а не чужим бажанням, слухати і чути в першу чергу себе, а не сторонніх, не займатися самокритикою...- ось, що означає любити себе.

І навпаки - якщо ви не подобаєтеся собі, постійно йдете на поводу у оточуючих, вас не влаштовує ваша робота, особисте життя, але ви нічого з цим не робите – ви себе не любите і швидше за все, ви нещасні. Але як же з цим бути? Дівчата, у мене для вас супер-новина! Як би парадоксально не звучало, але Covid пішов мені на користь: весь весь вільний час я присвятила складанню обіцяного вам марафону-любові до себе! Так-так! Він стартує вже через пару тижнів! І я постараюся зробити все, щоб кожна з вас після його проходження змогла відчути себе щасливіше, впевненіше, натхненніше, і найголовніше – навчилася любити себе! Адже якщо ви полюбите себе, світ відобразить це як дзеркало і відповість вам взаємністю в особі чоловіків і всього вашого оточення! Хто зі мною? Заповнюйте анкету - за посиланням в шапці профілю! Щоб марафон любові до себе був для кожної з Вас максимально корисний. Чекаю з нетерпінням!",- написала Філонова у підписі до фото.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, напівгола зірка "Ревізора" Філонова пояснила чоловікам, чого хочуть жінки.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка Instagram Олена Філонова зізналася, чим прикрасила пікантне місце у День святого Валентина.

Також портал "Знай.ua" писав, що відомі телеведучі розповіли, як підняти собі настрій в ізоляції.