Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні і шпагатів в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

А цього разу зірка показала публіці нове фото, на якому позує на красивому пляжі. Зараз Настя відпочиває на сонячних Мальдівських островах, і не втомлюється публікувати в соцмережі свої фото в бікіні.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу балерина показала чергове фото зі свого розкішного відпочинку. Перед камерою вона з'явилася, стоячи на колінах на піску біля самої води, а за її спиною видно гору з каменів. На пляж вона вийшла у вузькому рожевому бікіні, її волосся вологе і зачесане назад, а на обличчі величезні сонцезахисні окуляри, вона дивиться прямо в камеру. При цьому можна помітити, що балерина пограла з фоторедакторами – в зоні трусиків її нога зливається з камінням. У підписі до фотографії Волочкова написала: "Бажаю всім хорошим людям прекрасних вихідних! У мене вони як і раніше Мальдівські. Любіть і будьте коханими! Це таке щастя! І зручно, коли фотограф - коханий. Завжди поруч. І завжди з любов'ю".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Анастасія Волочкова, фото - https://www.instagram.com/volochkova_art/
Анастасія Волочкова, фото - https://www.instagram.com/volochkova_art/

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.