Відомий український телеведучий Володимир Остапчук, який нещодавно одружився з нотаріусом Христиною Гірник, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу зірковий красень показав кумедне фото, на якому його можна побачити в забавному образі. Як видно, Вова зображений під час їзди на скейті, при цьому він в діловому костюмі з білою сорочкою.

Читайте Знай в Google News!

У підписі до фото Остапчук розповів про себе: "Привіт, я Вова і мені 36. Хтось вважає мене несерйозним, хтось зарозумілим або вискочкою, комусь взагалі здається, що мої успіхи - це дивний збіг обставин. Але у мене ніколи не було за спиною ні багатих родичів, ні впливових половинок, ні навіть раптового виграшу. Я звичайний хлопець, зі звичайного маленького міста, просто у мене за спиною завжди були крила. Я завжди знав, що можу більше, це відчуття з'явилося ще в 10 класі. Я знав, що полюблю велике місто, знав, що полюблю свою роботу, знав, що полюблю... Як часто в житті ми ходимо туди, куди не хочемо, робимо те, що не подобається з тими, кого не любимо. Просто ЗНАЙТЕ! Ви кращий / краща і про це тоді дізнаються всі".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.ua" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.