Популярна українська співачка Настя Каменських, яка після десятирічного дуету з Потапом, три роки тому почала сольну кар'єру, часто радує шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Так, цього разу зіркова красуня показала в сторіс свого мікроблогу миле фото, на якому позує в цікавому домашньому образі. На знімку можна помітити, що співачка сильно схудла, її обличчя буквально змінило форму.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Настя сфотографувала себе сама, вона з'явилася перед камерою, сидячи за столом в затишній кімнаті. На ній світлі спортивні штани і короткий білий топік на тонких бретельках, який підкреслив струнку фігурку і витончене декольте. Її волосся зібране в недбалу зачіску і покриті оригінальною кепкою, а на обличчі немає макіяжу, вона мило посміхається в камеру. Зірка ніяк не підписала свою фотографію, а шанувальники не змогли її прокоментувати.

Настя Каменських, скрін з instagram - сторіс
Настя Каменських, скрін з instagram - сторіс

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.