Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram.

Нещодавно знаменитість виклала пікантний кадр, на якому позувала в білосніжному міні-топі з рукавами-ліхтариками, відправившись на вечірню прогулянку по пляжу серед палкого сонечка і пальм.

Так, артистка доповнила жіночний образ овальними сонцезахисними окулярами і цілою колекцією стильних підвісок - від перлинних бус до акуратного золотого хрестика. Красуня засвітила струнку фігуру, над якою наполегливо працює, а також масивні груди в глибокому декольте, ніжно посміхаючись на камеру. При цьому Світлана запропонувала шанувальникам вибрати найкараще селфі.

яка?😍

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "з вашою ідеальною зовнішністю ніколи неможливо вибрати 1 фото, прекрасна скрізь!!! 🖤 🔥 ", "У вас не злічити купальників, не те що у мене один на кілька років😂 👌", "всі 😍 🔥 🔥 богиня Лобода, як же хочеться хоча б ваші Трусики понюхати", "скрізь вогонь🔥", "шикарна🔥", "Королева❤️".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.