Стас Костюшкін, російський співак з Одеси, відомий за участю в гурті “Чай вдвоем” і своїм самостійним проєктом “Адесса”, знаний своїми жартами у соціальних мережах: тепер він став "гопником".

Читайте Знай в Google News!

Відповідна публікація була розміщена на його сторінці в соціальній мережі "Інстаграм".

На своїй сторінці у соціальній мережі “Інстаграм” Костюшкін виклав власне фото у образі чи то бідного хіпстера, чи то небагатого гопника. На чоловікові кумедна маленька шапка, великі окуляри, синя спортивна кофта і легка куртка. Вираз обличчя нахабний і переляканий. Чубчик, випущений з-під шапки і небритість додають шарму.

Стас Костюшкін, фото "Інстаграм"
Стас Костюшкін, фото "Інстаграм"

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Цю кумедну світлину чоловік підписав так: “Зірки російської естради, у 2022 році. Костюшкін відпрацював корпорат за їжу 😂😂😂😂😂😂”.

Цей жарт відсилає до великої дискусії, яка вже енний день розвивається у російських соцмережах. Співак Валерій Меладзе закликав зірок бойкотувати участь у зйомках новорічних програм, адже коронавірус і карантин значно зменшили заробітки і статки зірок. Меладзе вважає, що федеральні російські канали мають виплачувати достойні гонорари зіркам. Дехто вважає таку позицію крамольною. Російські зірки та селебріті розділилися на декілька таборів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, екссоліст "Чай вдвоем" набив Пугачову – привітав з ювілеєм.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лоліта спіймала голого Костюшкін в борделі за "те саме місце".