Марія Коломієць - літературний редактор першої категорії в Національному палаці мистецтв "Україна" та співачка.

23 листопада 2018 року, 2 роки тому, жінка опублікувала фотографію з відомим українським виконавцем і композитором Павлом Зібровим. Чоловік цілує Коломієць в щоку.

Читайте Знай в Google News!

"Смачна Марина Сергіївна. Або, як сказала одна моя подруга: коли тобі вже ті твої щоки хтось відкусить і з'їсть!) ", - написала вона тоді в підписі до фото. Тоді як зараз опублікувала знімок спогадом і написала: "Часи, коли цілуватися можна було не боячись і досхочу! Нічо, чи то ще буде!".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Ох і гаряча фоточка", "Вдень - одна Марина, а в ніч - Марина Володимирівна, - не переплутаєш, спросонку, імена.!!!", - написали користувачі в коментарях. Відзначився і сам Павло Зібров, написавши: "Солоденька моя...УХ!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, безвусий Зібров згадав студентські роки: "Єдиний контрабасист, який вибився в люди". Він вкотре доводить, що його рано списувати в архіви.

Як повідомляв "Знай.ua", Зібров показав, як дружина використовує його гордість: загадала бажання. Павло Зібров опублікував в Instagram чергове фото, на якому цього разу постав у цікавий момент - дружина висмикує сивий вус у співака. І, як стверджує сам виконавець, загадує при цьому бажання.

Знай.ua писав, Зібров зварганив фірмове блюдо з капусти і свинячих реберець: "Від ваших рук втричі смачніше"