Відомий російський гумористичний актор Максим Галкін, який вже 19 років одружений з примадонною російської естради Аллою і виховує з нею двох дітей, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, цього разу Максим показав десяток кумедних архівних фотографій, на яких його можна побачити ще зовсім юним. За словами гумориста, знімки були зроблені в період 1996-1997 років, очевидно, в цей час майбутня дружина Галкіна Пугачова активно будувала кар'єру і змінювала чоловіків.

Читайте Знай в Google News!

"Я вже якось рік тому постив себе коханого з минулого, але підібрав виключно себе симпатишного. А тут подивився публікацію своєї приятельки @_agentgirl_ і вирішив накопати себе у всій красі. Тут я виходжу з православної лавки на Халкідіках в запаморочливих шортах, які я, мабуть, підрізав у Сабріни. Граю в карти з братом у нас на дачі у Внуково (прошу звернути увагу тих, хто вважає, що моя нижня губа виросла тільки зараз, повірте у мене все відросло довгим відразу), там же на дачі граю в піжмурки з друзями, мабуть, теж на гроші. А ще я на лижах вперше, причому в Туреччині, на горі повний бравади і в барі - щасливий, що спустився живим. Всі фотки 96-97 року. Загалом гортайте! Напишіть, яка фотка зайшла і чому. Не забудьте лайкнути. Більше лайків - більше одкровень у майбутньому!",- розповів Максим про свої фотографії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Галкін показав 71-річну Пугачову "у всій красі", стрункі ніжки і не тільки.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кіркоров, Буйнов і Пугачова зовсім забули про хворого Моїсеєва, ось вона – дружба.

Також портал "Знай.ua" писав, що Галкін показав "молоду матусю" Пугачову в день народження близнюків – ридала від ніжності.