Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка сидить в тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Цього разу артистка порадувала шанувальників яскравим відео, в якому вона на сцені "Ліги Сміху" вітає Надю Дорофєєву з початком сольної кар'єри.

Читайте Знай в Google News!

У ролику Могилевська виходить з-за лаштунків з букетом квітів за спиною, крокує через сцену і прямує до Наді, для якої це стало справжнім сюрпризом. Співачки обіймаються і обмінюються короткими фразами, і все це на очах сотень людей в залі. У підписі до відео Наталя написала: "Надя @nadyadorofeeva, щиро вітаю тебе з початком сольної кар'єри! Ти виконала великий шлях, і вклала багато зусиль, щоб прийти до цього! Вірю в тебе, у твоє починання, і у твій успіх". Фанати в захваті від такого трепетного відео на сторінці Могилевської, вони приєднуються до привітань на адресу Наді Дорофєєвої.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.ua" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".