Популярна українська співачка Аліна Гросу, яка нещодавно розлучилася з чоловіком Олександром Комковим після декількох місяців шлюбу і розкішного весілля, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу співачка показала фанатам кумедне фото в сторіс, на якому її можна побачити в дивовижному домашньому образі.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку Аліна зображена на строкатому тлі, вона фотографує себе в дзеркало на телефон. Перед камерою вона з'явилася в закритій червоній сукні в дрібний білий горошок, яке повністю закриває її тіло, але підкреслює спокусливі форми. Волосся співачки закручені на бігуді, а на її обличчі немає макіяжу. Своє фото Гросу підписала загадково: "На самоізоляції хочеться бути красивою, хоча б для себе". Також співачка відставила геолокацію Чернівці. До слова, нещодавно дівчина повідомила, що повернулася додому до батьків у рідне місто.

Аліна Гросу, фото - https://www.instagram.com/alina_grosu/
Аліна Гросу, фото - https://www.instagram.com/alina_grosu/

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.