Дочка актриси Кварталу 95 Олени Кравець 17 – річна Марія - активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими публікаціями зі свого життя. Нещодавно у своєму мікроблозі юна красуня показала миле фото, на якому її можна побачити в новому образі.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку, який Маша виклала в сторіс, можна помітити, що вона змінила колір волосся. З милою шатенки з русявим волоссям вона перетворилася в пекучу брюнетку зі стрижкою каре. На новому фото дівчина позує в затишній кімнаті, вона фотографує себе сама. Перед камерою вона з'явилася в теплій в'язаній кофті кольору хакі, на її шиї можна помітити миле намисто з білих намистин, а на обличчі легкий макіяж, вона уважно дивиться в камеру. Маша ніяк не підписала своє фото в сторіс, а також не залишила геолокацію.

Маша Кравець, скрін з сторіс
Маша Кравець, скрін з сторіс

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Олена Кравець відверто зізналася, чому її дочка з'їхала від батьків.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кравець із "Квартал 95" вперше показала своїх близнюків.

Також портал "Знай.uа" писав, що дочка Олени Кравець із "Квартал 95" розбурхала свіжими фото.