Популярна українська хореограф і танцівниця, переможниця шоу "Танці з зірками 2018", партнерами по танцях якої були Володимир Остапчук, Юрій Ткач та Ігор Ласточкін, активно веде сторінку в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася радісною новиною, яку вони з чоловіком Іваном довгий час приховували від шанувальників - 11 вересня о 18:25 з'явився на світ їх з чоловіком довгоочікуваний син. Хлопчика назвали Домінік, адже про свою вагітність Ілона здогадалася ще на відпочинку в Домініканській Республіці, зріст і вага малюка - 52 сантиметри, 3 кілограми і 40 грам. Варто відзначити, що Ілона та Іван також виховують маленьку доньку Валерію.

Так, артистка виставила зворушливу серію кадрів зі своєю сім'єю, показавши будні в колі коханого чоловіка і дітей. Ілона зізналася, що 22 листопада, в День сина, отримала кілька привітань, але навіть не відразу зрозуміла, що ті були адресовані їй. Радісна матуся зазначила, що останнім часом ще злегка плутає і імена дітей, коли хоче щось швидко сказати комусь із них.

"Коли сьогодні мене привітали з Днем сина, я навіть якось не відразу відреагувала і не зрозуміла,що мова йде про мене🤪 😂 🤦 🏽 ♀️. Через кілька секунд, до мене дійшло!Ну, звичайно, адже я тепер не тільки мама донечки, а й сина 💪 🏼 💃 🏽

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як сказала наша Рія, нас в родині тепер порівну - дві ️дівчинки і два👬.

Всіх матусь вітаю 🥳 з цим прекрасним днем і бажаю всім нам пишатися своїми синами і бути коханими нашими чоловіками 🙏 💋

ДО РЕЧІ, питання на засипку. Чи буває у вас таке що на доньку говорите він, а на сина вона або плутаєте імена, коли хочете швидко сказати щось?🤦🏽‍♀️😂".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова розповіла, хто в родині заробляє більше.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" згадала про часи до слави

Також портал "Знай.uа" писав, що Ілона Гвоздьова після "Танців з зірками" видала, як поєднувати вагітність і спорт