Дружина сина Софії Ротару Світлана Євдокименко не дуже активний користувач соціальних мереж. Жінка рідко ділиться публікаціями про своє життя. Цього разу Світлана показала унікальне фото на тлі руїн турецької Кападокії.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Світлани Євдокименко в мережі Instagram.

Невістка Ротару // www.instagram.com/svetika/
Невістка Ротару // www.instagram.com/svetika/

На знімку Світлана мило позує на камеру, а позаду неї неймовірні краєвиди - Кападокія - античне місце. Жінка мило посміхається і видно, що їй дуже до душі місце, в якому вона опинилась.

"Пусть всё будет замечательно!", - лаконічно підписала знімок Світлана.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Невістка Ротару // www.instagram.com/svetika/
Невістка Ротару // www.instagram.com/svetika/

В Кападокії скалиста місцевість і люди там живуть у скалах. А невістка Ротару поїхала, щоб відчути нові емоції і враження й поділилась ними зі своїми підписниками.

Онуки Софії Ротару і одночасно діти Світлани Євдокименко не поїхали із мамою в Туреччину, адже вони вже самостійні і дорослі. Софія та Анатолій живуть власним життям.

Також нагадаємо нашим читачам, що співачка Софія Ротару вже більше року не з'являлася в Росії. Адже у зірки не було можливості прилетіти до Москви через пандемію. Через пандемію співачка залишилася без концертів.

Варто зазначити, що Кападокію вважають восьмим дивом світу, там справді панує особлива атмосфера.

Потрапити в Кападокію із зарубіжних країн можна тільки з інших міст Туреччини, наприклад, зі Стамбула. Це можна зробити літаком, що займе близько години в дорозі, або ж автобусом – 10 – 12 годин шляху зі Стамбула.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Софія Ротару забула про сімейне життя після трагедії: навіки віддала своє серце.

Як повідомляв Знай.ua, син Ротару заговорив про сімейну втрату і неможливість забути: "Коханому чоловікові".

Знай.ua писав, син Ротару похвалився мініатюрними яблучками, такі є тільки в раю - не більше вишеньки.