Дружина актора Михайла Єфремова Софія Кругликова прийняла рішення подати на розлучення через майже 20 років шлюбу. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Читайте Знай в Google News!

"для Міші, звичайно, це стане ударом, актом зради", — сказав близький друг артиста, додавши, що Єфремов "просто зійде з розуму і втратить залишки віри в себе".

Друг вважає, що в такому вчинку Кругликової є і емоції, і холодний розрахунок. Так, Єфремов зараз знаходиться в колонії і не живе з сім'єю і поки він у в'язниці буде легше поділити майно.

А емоційна сторона такого рішення-Софії так і не вдалося пробачити Єфремову зраду з Дариною Білоусовою.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

" якщо зібрати всі накопичення, нерухомість та інше, набіжить дуже пристойна сума. Десятки, якщо не сотні мільйонів рублів. Зараз все це знаходиться у володінні Софії", — пояснив співрозмовник видання.

Єфремов відбуває тюремний термін за те, що 8 червня актор у п'яному стані їхав за кермом, перетнув подвійну суцільну, виїхав на зустрічну смугу і врізався у фургон "Лада", водій якого помер у лікарні від отриманих травм. Його засудили до 7,5 років позбавлення волі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, заарештований Єфремов закотив банкет для співкамерників, замовив "золотого" гусака.

Як повідомляв Знай. ua, на свідків аварії з Єфремовим завели кримінальну справу: адвокат заявив, що актор тут ні до чого.

Також Знай. ua писав, що спливли перші знімки Єфремова з в'язниці, довелося кликати батюшку.