Популярна українська телеведуча, а також інтерв'юер Маша Єфросиніна, яка останнім часом часто піднімає тему про права жінок, приготувала для своїх слухачів і глядачів інформацію про акцію #16днівпротигендерногонасилля.

Читайте Знай в Google News!

Телеведуча обіцяє розповісти детально про те, як порушуються права жінок і про ті жахи, крізь які вони проходять. Про це стало відомо завдяки новій публікації Маші Єфросиніної в мережі Facebook.

Маша Єфросиніна, скріншот: YouTube
Маша Єфросиніна, скріншот: YouTube

"Завтра вранці ви включите телевізор або відкриєте Інтернет, і дізнаєтеся, що 25 листопада - Всесвітній День боротьби з насильством над жінками. Цей день покладе початок всесвітньої акції #16днівпротигендерногонасилля.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Але сьогодні особисто я хочу сказати вам, що останні кілька років ми з вами вивели цю тему з громадської сліпоглухонемоти настільки, що можемо відчути результат: створюються організації, рухи, тему піднімає преса, будуються притулки!

А, головне, жінки поступово припиняють боятися визнавати, що терпіли насильство і знаходять в собі сміливість просити про допомогу, розривати це складне і задушливе коло... І цей ролик - неймовірний тому доказ. З "неіснуючої" теми насильство над жінками в нашій країні перетворилося на кричущу!!!

Тому що цифри жахливі, і роботи, щоб їх зменшити, багато.. Мені складно підібрати слова, щоб подякувати артистам за це відео! Артистів з великої літери для мене! Як з точки зору таланту, так і людяності.

З таким об'єднанням, впевнена, дуже скоро показники мільйон жінок на рік, що терплять різні види насильства, буде зменшуватися!!! Дякую.", - пише Маша.

Публікація Маші Єфросиніної, скріншот: Facebook
Публікація Маші Єфросиніної, скріншот: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Ірина Верещук попередила владу і розкритикувала введення карантину вихідного дня: "У нас величезні проблеми".

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль прогриміла на весь світ, жодна українка таким не похвалиться: "Надихаю інших".

Знай.uа писав, дружина путінського співуна Газманова різко перейшла на фемінізм: "Поки не навчимося...".