Народний артист України Михайло Поплавський обрадував своїх шанувальників новим випуском шоу "Шеф-кухар країни". Вічно "юний орел" також опублікував фото, на якому він позує разом колегою, співаком Павлом Зібровим.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Михайла Поплавського в мережі Instagram.

Публікація Михайла Поплавського, скріншот: Instagram
Публікація Михайла Поплавського, скріншот: Instagram

"Дивіться щосереди новий випуск кулінарного проекту "Шеф-кухар країни" на моєму каналі в YouTube!. Сьогодні з нами улюбленець усіх жінок, Народний артист України та мій друг - @pavlo_zibrov. Переходьте за посиланням в сторіс, бажаю приємного перегляду. Виставляйте в сторіс власні кулінарні шедеври і відмічайте мене.", - написав Михайло Поплавський.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що народний артист України Михайло Поплавський прокоментував скандальний ролик з молодими студентками в мережі. Артист також додав, що ніколи не ображається на жарти про себе і критику. Раніше співак опублікував в TikTok відео, на якому постав разом з молодими студентками і з пачкою доларів в руках. У підписі до ролика "співучий ректор" написав: "Багаті чоловіки старими не бувають". Не дивно, що це відео викликало шквал обурення у громадськості.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Як же боляче все ще": актори "Дизель Шоу" зворушливо звернулися до загиблої Поплавської.

Як повідомляв Знай.uа, у річницю загибелі Поплавської сестра акторки розлютилася на "Дизель-шоу": "Розважальний атракціон".

Знай.uа писав, у політиці не тільки "дружки" Зеленського, учасник "Дизель шоу" зробив інтригуючу заяву - "Всі підуть".