Анастасія Покрищук-відома українська блогерка, яка є героїнею четвертого сезону реаліті-шоу під назвою" Від пацанки до панянки", яке виходить на"Новому каналі".

Читайте Знай в Google News!

На неї звертають увагу завдяки своїй епатажній і яскравій зовнішності, яку отримала шляхом декількох пластичних операцій і рекордному збільшенню скул. Настя популярна в мережі під ніком Just Queen, вона часто публікує в Instagram фото і відео, а ще любить відповідати на питання фоловерів.

Одна з прихильниць вирішила поцікавитися, які прізвиська своїм колишнім давала дівчина. І цензурних слів у відповіді не було.

" П*дарас найпоширеніше, п*дарас, г*ндон. А у*бік ще", - коротко відповіла дівчина.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Анастасія Покрищук, фото: Instagram
Анастасія Покрищук, фото: Instagram

Крім того, вона змогла дати ємний, але коротку відповідь на питання, з яким стикаються багато дівчат: як пережити розставання. Дівчина попросила у неї ради і зазначила, що жити не може без "нього".

"Люди живуть і без нирки. Зрозуміла, без нирки однієї можна жити, а ти не можеш жити без х*я. причому шо він, як би взагалі у тебе його немає, він чужорідний", - говорить Настя.

Анастасія Покрищук, фото: Instagram
Анастасія Покрищук, фото: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, сама перероблена з Пацанок накинулася на любителів одружених.

Як повідомляв Знай. ua, сама перероблена з "Пацанок" розповіла, скільки коштує "накачати" груди силіконом

Також Знай. ua писав, що сама перероблена учасниця "Пацанок" накинулася на чоловіка в гіпсі.