Відомого російського актора Павла Прилучного ймовірно побив власник клубу в місті Калінінград. Сюди актор приїхав на зйомки серіалу "В клетке".

Читайте Знай в Google News!

Численні Telegram-канали пишуть, що зірка серіалу "Мажор" отримав серйозні травми голови. Що стало причиною розбіжностей між чоловіками, поки невідомо. Про бійку Павла Прилучного з власником нічного клубу поліції Калінінграда стало відомо 21 листопада.

Павло Прилучний, фото з Instagram
Павло Прилучний, фото з Instagram

До чергової частини зателефонував анонім - він повідомив, що чоловіки билися в спортзалі. У клубі, за інформацією, є зал і навіть готельні номери. Актор прийшов до закладу разом з тренером з боксу і водієм, щоб відпочити після зйомок другого сезону серіалу "В клетке", де він грає головну роль і виступає продюсером.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Після з'ясування стосунків актор нібито ліг спати, але на ранок все ж вирішив з'їздити до місцевої лікарні, де його обстежили під чужим ім'ям. Потім Прилучний терміново вилетів до Москви в лікарню ім. Н. І. Пирогова.

Павло Прилучний, фото: teleprogramma.pro
Павло Прилучний, фото: teleprogramma.pro

Зараз Прилучний знаходиться в палаті і йде на поправку. Що послужило причиною конфлікту між чоловіками, поки невідомо. За даними Life Shot, 34-річний власник клубу "Завод" Володимир Семенов, з яким, ймовірно, побився Павло Прилучний, вийшов на зв'язок з поліцією. На нього чекає допит.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Павло Прилучний із закривавленим обличчям розповів про операцію.

Як повідомляв Знай.uа, коханця зірки "Татусевих дочок" Прилучного госпіталізували з важкою травмою черепа.

Знай.uа писав, Павло Прилучний переїхав в новий будинок з "Татусевою дочкою": позбавляється старого особняка і спогадів.