Відома українська співачка, акторка студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно знаменитість нарешті зважилася розкрити їх з чоловіком Романом Дудою головний секрет – виявляється, зіркова красуня довгий час дуже вдало приховувала вагітність. У травні на світ народився маленький Ваня.

Молода мама вирішила не засиджуватися в декреті – вона як і раніше відвідує репетиції "Жіночого кварталу", бере участь в різних зйомках, виступах, шоу. Нещодавно Віра показала в соцмережі, як розігрівається перед концертом. В опублікованому ролику артистка постала в розкішній вечірній сукні, чорних рукавичках у колір до вбрання і з новою короткою стрижкою.

"Сьогодні ми, на жаль, без глядача в залі, але... ми достукаємо до вас через екрани телевізорів;)))" - зазначила Кекелія в підписі до відео.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Ой боги, Віра, стрижка - 10 з 10 😍 Кузьмичев просто чарівник. Ну дуже до лиця, красуня🔥✨", "Чудово 👍 Лялечка👍👍👍", - написали в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" зважилася на зухвале перевтілення.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірки "Жіночого кварталу" зібралися в політику? Кекелія і Адамчук заінтригували своєю "силою".

Також портал Знай.uа писав, що Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" розкрила секрет хижого погляду: "котячі очі" без пластики.