Внучка екс-президента України Віктора Ющенка Домініка прославилася не тільки, як родичка політика, але і як активний і успішний Instagram-блогер. Вона також пробувала себе в ролі співачки і актриси.

На своїй сторінці Домініка регулярно публікує свіжі фото з життя, викликаючи захоплення, а часом і заздрість. Так, представниця "золотої молоді" України опублікувала знімок з саду Тюїльрі, що в центрі Парижа. На фото по-осінньому одягнена 19-річна Домініка насолоджується сонячними променями, прикривши акуратно нафарбовані очі. "la vie est belle", - підписала фотографію Домініка.


Фолловери медійної персони моментально "завалили" її захопленими коментарями, і багато хто відзначив її схожість в такому ракурсі з актрисою Анджеліною Джолі.

"Як тобі добре в темному😍 😍", my Bomb😍😍😍💣💣💣💣", "Маленька квіточка яка з часом переростає в шикарний бутон!",- писали шанувальники Домініки.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Нагадаємо, дочка екс-президента Ющенка Віталіна з'явилася після довгого забуття: "Коли наступні вибори?".

Як повідомляв " Знай.ua", красуня-онучка Ющенка показала, з ким спить – дуже волохатий. Домініці Ющенко виповнилося 19 років, і тепер у цій дівчині важко розгледіти примхливого підлітка, яким вона була ще недавно.

Знай.ua писав, красуня-внучка Ющенка показала кругленький животик. Старша дочка Віталіни Ющенко, внучка третього президента України Віктора Ющенка, непомітно для мами і дідуся подорослішала, перетворившись на справжню красуню