Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість захопила численних шанувальників стильним відео, заінтригувавши дебютним кліпом і початком сольної кар'єри. Так, артистка презентувала кліп на трек "gorit", примірявши кілька дуже спокусливих образів і гаряче рухаючись на камеру.

Втім, глядачі помітили в кліпі одну деталь, яка пізніше переросла в справжній скандал через різні пости на Facebook. Виявляється, один з уривків був знятий на пішохідному мосту над Алеєю Героїв Небесної Сотні, що здалося деяким українцям образливим, "танцями на кістках", а пізніше Наді навіть довелося видаляти всі пости з цим уривком на своїх сторінках в соціальних мережах. Ще одну бурю хейту спровокувала і сама пісня.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Спочатку фанати відзначили, що красуня з її розкішним голосом гідна більш "сильних" композицій, а після Дорофєєву і зовсім звинуватили в плагіаті. Аудиторія звернула знімання на трек 2009 року "Mathematics" британської співачки Вікторії Гескет, яка виступає під псевдонімом Little Boots, особливо схожі приспіви пісень. Втім, найвідданіші шанувальники зараз хвилюються за Надю і тому пишуть обурені пости, адресовані недоброзичливцям, на своїх фан-аккуантах.

"Мене цікавить, чому на Надю звалилося стільки хейтц.

Спочатку люди писали що пісня норм... потім всі як в курнику почали писати що це тупо плагіат з трьох різних пісень , і образи в тому числі ... а потім всі почали писати про Майдан .

У мене тільки питання. Серйозно??

Це Надіна перша робота, а в коментарях вже пишуть, що якщо так і далі буде, то вона піде на дно і т. д

Ні щоб підтримати людину... адже пісня реально крута і сто відсотків який день сидить у всіх в голові... так ні ж, ми кращі обісремо Надю з ніг до голови...

А про Майдан взагалі маячня повна . Боже, вам не пофіг де знімали кліп "на Майдані..." так не ходіть і Ви там , там же люди вмирали, що Вам гуляти більше ніде , не розмовляйте там, не будьте там, де логіка, тобто гуляти там, святкувати Новий Рік, знімати новини різні жерти в кафешках і т.д Це норм, а зняти кліп ганьба... ви серйозно ♪

Ні щоб підтримати людину, ви її обсираєте, коли була пісня Ебой, Лох...то вони вам не подобалися, а зараз раптом всі почали писати що «вони краще ніж ЦЕ»

ви визначитеся спочатку і зрозумійте, що людина, яка ОРЕ як кінь, вона точно чогось доб'ється в житті , і Надя вже це зробила, а ось що ви чогось досягнете, в цьому я вже сильно сумніваюся."

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.