Популярна українська телеведуча, а також інтерв'юер Маша Єфросиніна, яка останнім часом часто піднімає тему про права жінок, приготувала для українок корисну інформацію.

Читайте Знай в Google News!

Прийшов той час, коли мовчати про домашнє насильство - соромно і нерозумно. Маша вирішила боротися проти нетерпимості і насильства. У кожної людини є право на щасливе життя.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Маші Єфросиніної в мережі Instagram.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Нетерпимість до насильства - крок до його подолання! Я толерантна людина. Але у мене нуль толерантності до людини, яка ображає іншу... І вас закликаю до того ж. А ще звертаюся до всіх дівчат, які знаходяться в аб'юзивних стосунках, і читає мене - ви ні в чому не винні, ви не якісь не такі, у вас є право на щасливе життя! Просіть допомоги у рідних і друзів. Це нормально! Це боротьба за життя. Припиняйте мовчати!", - пише Маша Єфросиніна.

Українки в коментарях відреагували на ініціативу і позицію телеведучої: "Маша, ви - молодець"; "Маша, браво. Круто і дуже важлива місія і тема дуже важлива в нашій країні."; "О боже, як в одній жінці вміщається стільки образів, і як багато вона пройшла в цьому житті."; "Чи є у вас сайт, куди можна скидати гроші на допомогу від домашнього насильства?".

Варто також нагадати, що нещодавно Єфросиніна приготувала для своїх слухачів і глядачів інформацію про акцію #16днівпротигендерногонасилля. Телеведуча обіцяє розповісти детально про те, як порушуються права жінок і про ті жахіття, крізь які вони проходять. Про це стало відомо завдяки новій публікації Маші Єфросиніної в мережі Facebook.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Олена Зеленська заговорила про домашнє насильство, знайоме тисячам українок: "Cама винна".

Як повідомляв Знай.uа, відома модель-трансгендер розповіла про знущання: "Кидали їжу, намагалися побити, душили...".

Знай.uа писав, Попелюшка-гей і темношкіра Білосніжка: нові казки розбурхали світ.