Американська медіаперсона Кортні Кардаш'ян, найстарша сестра і зірка "Родини Кардаш'ян" (до якої належить і найвідоміша з них Кім), поділилася гарячим фото, на якому її можна побачити у басейні в купальнику.

Читайте Знай в Google News!

Відповідні знімки була оприлюднена на сторінці Кортні у соціальній Мережі "Інстаграм".

У кадрі можна побачити як найстарша з Кардаш'ян сидить на бортику в басейні. На ній модний купальник бежевого, який, скоріш за все, намок від купання. Низ купального костюма розгледіти доволі важко — його частково прикривають стегна жінки, але схоже, що це модель з заниженою талією. Бра видно куди краще — воно того ж кольору комплекта. Мокра тканина так туго обтягує немаленькі груди світської левиці, що навіть можна розгледіти її соски, які проступають крізь матерію.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Свій пост Кортні підписала дуже лаконічно, розмістивши у ньому лише один символ — емодзі з індичкою ( 🦃 ). Можна було б припустити, що зірка знаходиться в Туреччині (англійською мовою країна і птах називаються однаково — Turkey), але розгадка все ж більш "американська". 26 листопада у США відзначають День подяки, а індичка є традиційно головною стравою цього свята.

Пост Кортні Кардаш'ян вподобали вже 1,9 мільйона користувачів соцмережі "Інстаграм". Проте це далеко не верхня планка для зірки зі 103 мільйонами підписників.

Кортні Кардашьян, фото - https://www.instagram.com/kourtneykardash/
Кортні Кардашьян, фото - https://www.instagram.com/kourtneykardash/

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Також портал "Знай.ua", що гаряча Кортні Кардашян в непристойно відвертому вбранні з'явилася в несподіваному місці.