Олександр Пономарьов, український співак, кар'єра якого розпочалася у 90-і, дав надзвичайно сміливі коментарі про свою сімейне життя. Зради і ультиматуми супроводжували чоловіка.

Читайте Знай в Google News!

Про це він розповів в ефірі програми "Зірковий шлях" у рубриці "Кава з перцем".

За словами співака, він дізнався про подружню зраду його дружини Олени Мозгової через десять років після одруження. Чоловік переконував себе пробачити, думав, що цей складний етап потрібно перетерпіти. Проте згодом він дізнався про нову зраду - тоді зрозумів, що буде і третя, і четверта.

"Хвилювався, тому що руйнувалася сім’я. Мені здавалося, що я міг пробачити, тому я пішов назустріч і почав змушувати себе пробачити, забути цей перший варіант. Але сталося другий раз, тому я зрозумів, що буде і третій", - каже про це Пономарьов.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Чоловік разом із донькою пішов від Олени. Згодом у 2006 році співак зіграв весілля з Вікторією, тоді ще студенткою. Між закоханими була різниця у 13 років, співак запрошував свою нову кохану у зйомки кліпів. У пари народився син, проте шлюб також розпався. Пономарьов стверджує, що розлучення відбулося через те, його нова дружина змушувала його обирати між нею і донькою. Дружина хотіла, щоб Пономарьов відіслав дитину у школу-інтернат. Чоловік не міг зрадити доньку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Пономарьов з пляшкою в руках "поржав" з українців.

Як повідомляв Знай.ua, Олександр Пономарьов згадав свої дикі витівки, тепер соромно.