Алла Добкіна – 26-річна донька Харківського екснардепа Михайла Добкіна і його дружини Аліни Боженко. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка.

Також вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує багатотисячну аудиторію яскравими кадрами в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно блогерка відвідала Київ та розмістила в соцмережі ефектне селфі в дзеркало. У кадрі Добкіна позує сидячи на м'якій лаві в обтягуючій чорній водолазці та сірих джинсах скіні. Крутий образ дівчина доповнила яскравим макіяжем і срібним годинником.

"Сьогодні день – кайф🖤📸 хочу вже вам показати результат😎", - написала Алла.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"😍😍😍🔥 ефектна🔥", "Шикарна🔥🔥🔥", "Шикарна краса😍😍😍", "Нереальна!😍😍😍❤️", "Ну дуже🙏", "Дуже красива👌😍🔥", "Моя дівчинка🔥🔥🔥❤️❤️😍", "Дуже крутий образ 🔥", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, поки українці сидять на карантині вихідного дня, донька Добкіна ніжиться на пляжах Еміратів.

Як повідомляв портал Знай.uа, донька Добкіна загуляла зі скандальним російським артистом: "Дійсно страшно".

Також портал Знай.uа писав, що Алла Добкіна ледь не покусала маленьку дитину: "Зацілую цього хлопчика".