Алла Добкіна-26-річна дочка Харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала незвичайне фото, на якому позує у своєму автомобілі.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку, який Алла зробила сама, вона позує за кермом розкішного автомобіля. Перед камерою вона з'явилася в цікавому образі - на ній спортивна чорна толстовка з капюшоном, її волосся недбало укладені, а на обличчі яскравий макіяж і з червоною помадою. Губи дівчина склала ніби в поцілунку. У підписі до публікації Добкіна написала: "Як настрій? Нас стає все більше, і я хочу подарувати повітряний поцілунок кожному, хто зі мною по любові тут. Я спостерігаю часто, скільки гидот пишуть люди іншим людям, хоча один одного не знають. Так от дивлячись на це все, розумію, які ви добрі і хороші У мене. Давайте покажемо, як нас багато тут, і поставимо сердечко в коментарях, а я буду дивитися і відчувати вашу увагу". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову фотографію Алли, засинаючи її компліментами в коментарях.

Алла Добкіна, скрін поста в instagram
Алла Добкіна, скрін поста в instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.