Українська телеведуча Катерина Осадча поділилася ефектним образом, у якому її можна буде побачити в ефірі програми "Світське життя".

Читайте Знай в Google News!

Відповідна публікація була розміщена на її сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

На фото Осадча позує у якомусь приміщенні. На обличчі зірки сяє широка посмішка. На дружині Юрія Горбунова можна побачити довгу чорну сукню, яка доходить майже до кісточок жінки. Її руки закриті, а ось на долонях немає очікуваних для часів пандемії рукавичок (імовірно, Катерина ознайомлена з відповідними рекомендаціями міжнародних організацій, які вважають рукавички нерекомендованими для немедиків).

Образ доповнює традиційний для Осадчої капелюшок, який у тон сукні теж чорний. І, авжеж, зірка прийшла в чорних туфлях на підборах.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Катерина Осадча, фото Інстаграм
Катерина Осадча, фото Інстаграм

"Знімаємо, щоб у вихідні вас розважати", — йде мова у підписі до фото. Ймовірно, знімок було зроблено якраз на якомусь світському заході.

Такий ефектний образ і блискуча посмішка викликали білу заздрість українок.

"Ви така впевнена в собі! Я захоплююся вами! Не знаєте де можна прокачати впевненість, підвищити самооцінку?" — запитують у дуже показовому коментарі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Готуються до поповнення? Осадча зізналася, про кого мріє Горбунов і їх маленький син.

Як повідомляв портал Знай.ua, Катя Осадча видала свою головну пристрасть 90-х: "Мама вважала це дурним".

Також Знай.ua писав, Осадча показала, як вміє пальчиками її головний чоловік, і це не Горбунов.