Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

Зовсім недавно знаменитість виставила яскраве селфі, позуючи в абсолютно несподіваному для себе образі. Так, артистка приміряла стильне вбрання з акцентом на моду 80-90-х років, доповнивши образ культовою зачіскою того часу, аксесуаром у вигляді масивного золотого ланцюга і яскравим макіяжем в мерехтливими смарагдовими тінями на повіках. До слова, в сміливому образі Осадча брала інтерв'ю у зіркових гостей на 37-му дні народженні шоумена Юрія Ткача, вечірка якого пройшла в такому ностальгічному дусі.

Красуня згадала юність і про який одяг мріяла в 90-х, зізнавшись, що дуже хотіла капор (жіночий головний убір), але батьки так і не купили його Каті. Втім, зараз у телеведучої точно немає проблем з різними капелюшками - її незліченна колекція головних уборів з кожним роком лише поповнюється завдяки яскравим образам зі "Світського життя".

"80-90 в моді :)

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

в 90ті я страшенно хотіла капор, але мама вважала це дурним витрачанням грошей і капор я так і не отримала, тоді не знала, що виросту і з головними уборами проблем не буде 😂

перекличка, що любили чи хотіли в ті часи, якщо їх пам‘ятаєте? :)"