Телеканал СТБ і FILM.UA Group приступили до зйомок третього сезону масштабної костюмованої драми "кріпосна". Довгоочікувана прем'єра в ефірі СТБ відбудеться в 2021 році.

Читайте Знай в Google News!

"СТБ завжди відрізнявся тим, що запускав проекти, які викликали широкий резонанс і ставали подіями на телевізійному ринку. Сьогодні ми лідери не тільки в реаліті-жанрах, але і в серіальному напрямку, яке з недавніх пір стало стратегічним для каналу. Ми горді тим, що наші серіальні проекти полюбилися в Україні і далеко за її межами, і в 2021 році плануємо не зменшувати оберти. Запуск зйомок нового сезону" кріпак", нашого міжнародного хіта, це логічне продовження розвитку бренду СТБ і серіальної лінійки каналу. І ми готові в черговий раз дивувати наших глядачів і ставити нову планку ринку серіального контенту", — коментує керуючий директор телеканалу СТБ Людмила Семчук.

Кріпосна, фото: прес-служба СТБ
Кріпосна, фото: прес-служба СТБ

У продовженні улюбленого серіалу глядачі дізнаються, які ще випробування доля підготувала для Каті Вербицької, чи залишився живий Андрій Жадан, як складеться життя вже знайомих героїв: Петра Червінського і Лариси, Наталі і Миколи Дорошенка, коваля Назара і Орисі, кухарки Павичі, норовливої Галі, жорстокого Якова та інших. А також побачать нових, не менш яскравих персонажів, на ролі яких «кріпосна» проводила Всеукраїнський кастинг.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Кріпосна, фото: прес-служба СТБ
Кріпосна, фото: прес-служба СТБ

"новий сезон буде драматичним, на вістрі емоцій і з максимальною кількістю непередбачуваних поворотів. Глядачів чекають історії кохання, розслідування, соціального падіння і пошуки відповіді на питання " Хто я?”. Жінки доведуть, що ніхто не має права заборонити їм бути щасливими, вони будуть відчайдушно боротися за свій вибір всупереч тиску суспільства і сім'ї. Рекомендую відразу ж звернути увагу на сімейну пару з вищого Київського суспільства-Євгенія і Рогнеду Безусов (вони зіграють у долі Каті важливу роль), а також на харизматичного київського бізнесмена Карпа Мальованого, який спробує завоювати серце неприступної Павичі", — розповіла шоураннер серіалу Тала Пристаєцька.

Кріпосна, фото: прес-служба СТБ
Кріпосна, фото: прес-служба СТБ

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у мережі показали першу зустріч" Холостячки " Мішиної з улюбленцем проекту, знайомі вже давно.

Як повідомляв Знай. ua, побачення з "Холостячкою" зайде занадто далеко, хто роздягне Мішину в новому випуску.

Також Знай. ua писав, що "Холостячку" Мішину забрали на найромантичніше побачення, мрія кожної жінки.