Екс-соліст групи "Чай вдвоем" , а нині успішний сольний виконавець Стас Костюшкін активно веде свою сторінку в Instagram. Він зовсім не пафосний артист, навпаки, любитель самоіронії, і часто публікує смішні відео.

28 листопада співак виклав ролик, де після лазні в компаніях кількох чоловіків танцює в заметі. Костюшкін, як і його супутники, були голими, якщо не брати до уваги рушників і банних шапок.

"Знову субота, знову лазня !!!! #жизньпрекрасна❤️ #нетпечали#лазня# настиле90х #Костюшкін",- підписав відео Стас.

Під пісню самого Костюшкіна "На стилі 90-х" компанія спочатку вибігає з лазні, потім танцює, а потім біжить у напрямку до відеооператора, розсипаючи сніг. Відразу видно-хлопцям весело, і ніякої вірус і пандемія не заважає їм загартовуватися і весело проводити час. Загадкою залишається лише те, де Костюшкін з" братвою " взяли сніг, коли зима ще не почалася — ніякого геотега артист до свого запису не прикріпив.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Фанати оцінили відео і посміялися від душі. Всього за 8 годин публікація набрала майже 139 тисяч переглядів.

" пацани дуже круто, так тримати👏 👏 👏", здорово👌, молодці😁", " Вай! Сніг де взяли?", "Дивлюся зараз передачу з Вами Вгадай мелодію...... Ви супер, хоч настрій підняли. Я вас люблю, крутий", "Ех, запально", "Ух ти-сніг)) а у нас дощ)))", " у 2го чижик вискакує чи що.. , раз тримає..?!😂", - писали Стасу шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, голого Костюшкіна зі зрадником Тарзаном" злив " Галустян.

Як повідомляв Знай. ua, Костюшкін застукав молоденьку офіціантку на гарячому, ресторан закрився і почалося.

Також Знай. ua писав, що Костюшкін з " Чай вдвоем "став" гопником", щоб заробити на життя.