Модель Альона Омович показала нове фото в соцмережі.

Популярна Київська модель Альона Омович, яка прославилася на всю країну своїми формами і зібрала мільйонну аудиторію в Instagram, часто радує публіку яскравими і відвертими фотосесіями. Дівчина зробила кілька пластичних операцій, збільшивши груди і попу, а також підкоригувала обличчя, чим тепер хвалиться в соцмережі. А цього разу красуня показала результати гарячої фотосесії, в якій з'явилася в спокусливому образі.

Читайте Знай в Google News!

На нових фотографіях Альона відображена в затишній кімнаті зі столом і великим дзеркалом. Для зйомки вона одягла відвертий наряд - на ній вузькі чорні лосини з екошкіри з пікантними розрізами на боках і дивний ліфчик, який складається з темних гумових стрічок, і він майже нічого не прикриває. Волосся моделі недбало укладені, а на її обличчі яскравий макіяж, на і так і сяк позує біля дзеркала і столу, а на одному зі знімків вона епічно повернулася спиною до камери, виваливши величезну попу прямо в об'єктив. У підписі до публікації Омович написала: "1/2/3/4/5/6? Ідеальні лосини з ефектом Push up і розрізами з боків від @vlada_kosova_brand. До речі, тепер це моя улюблена серія фото". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Олени, засинаючи її компліментами, хоча деякі все ж хейтять.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, нещодавно майже гола Українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.